pixbay free 20151009 shoes-505471_640

FELHÍVÁS! – Várjuk adományaikat

Terveink szerint 2003-ban Kárpátaljára elsősorban a hegyekbe a kisebb falvakba viszünk adományokat, ahol a szórvány magyarság él, s ahova kevésbé jut támogatás. Ehhez a szállítmányhoz várjuk tárgyi és pénz adományaikat

 

Tisztelt Leendő Adományozók!

Adományozottaknak elsősorban gyermek cipőkre, ruhaneműből – nadrág, felsők, főleg meleg téli kabátokra, dzsekikre, csizmákra, bakancsokra van szükségük.

Táskákra, főleg iskolatáskák is igény van. Továbbá háztartási eszközökre, ágyneműkre, törülközőkre. Természetesen a gyermekek nagyon örülnek a játékoknak, iskola és sportfelszereléseknek.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy csak kis méretű műszaki cikkeket  és sportfelszerelések áll módunkban átvenni és szállítani.

Az adomáyok szállítását a beérkező pénzadományokból kívánjuk fedezni. Kitűzött dátum 2003, amennyiben a megadott időre a megfelelő mennyiségű pénz és tárgyi adomány összegyűlik.

Tisztelettel megkérjük adományozóinkat, hogy kizárólag tiszta, foltmentes, használható, jó állapotban lévő adományokat adjanak le, olyat amit Önök is felvennének.

Kérjük, hogy a leadott adományokhoz mellékeljék nevüket, e-mail vagy postacímüket, hogy legyen alkalmunk személyesen is megköszönni a közreműködésüket, és így lehetőségünk legyen tájékoztatni Önöket az adományok sorsáról is.

Köszönjük!

Angyalvár Alapítvány

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.