logopedia_day

Beszédhibás óvodás gyermekek támogatása

Továbbra is szponzoráljuk a beszédhibás óvodás gyermekek versenyét! Kérjük csatlakozzon hozzánk, és támogassa Ön is adományával, játékokkal, könyvekkel és sporteszközökkel a gyermekek fejlődését.

A beszéddel saját magunkat képviseljük, életünk egyik meghatározója kifejezésünk minősége. Az Európai Logopédia Napján március 6-án versmondó versenyt tartott a logopédiai szakszolgálat beszédhibás óvodás gyermekek részére a Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Logopédiai Intézet tornatermében.

Fontosnak tartjuk a versmondó versenyt, a gyermekek motiválását és azt, hogy a versekkel való találkozásukkor részvételükért jutalomban részesüljenek. Az ember a személyiségével is beszél, nem csak a szájával. Nagyon segíti a gyermekek fejlődését, ha biztonságos, támogató környezetben kipróbálhatják a nyilvános szereplést, felmérhetik korlátaikat, jelenlegi tudásuk szintjét, és erősíthetik önbizalmukat. Beszédünk minősége kihat az egész életünkre. A beszéddel saját magunkat képviseljük, ezért nagyon fontos, hogy pontosan tudjuk elmondani és kifejezni mindazt, amit szeretnénk.

A rendezvény célja volt, hogy a beszédhibás gyermekek közelebb kerüljenek a versekhez, részük legyen a versmondás nyújtotta örömben, ezáltal is oldva beszédfélelmüket, beszédgátlásukat. Az Angyalvár Alapítvány játékokkal támogatta a rendezvényt.

 

 

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.

Szívesen fogadunk
  • játékokat
  • könyveket
  • sporteszközöket