P1270124

Tárgyi adományok gyűjtése és szétosztása egész évben

Adományozóink az E-Factory Irodaházban adhatják le adományaikat, a 1141 Budapest Ilka utca 31. szám alatt. Itt az adomány átvételét 24 órás portaszolgálat segíti a hét minden napján.

Kérjük adományozóinkat, hogy kizárólag tiszta, foltmentes, használható, jó állapotban lévő adományokat adjanak le, amit Önök is felvennének.

Tartsuk tiszteletben a rászorulókat!

Alapítványunk nem rendelkezik kapacitással arra, hogy átválogassuk az adományokat, kérjük ezt Önök tegyék meg, mielőtt leadják. Segítségnyújtásunk egyik célja, hogy örömet okozzunk, ezt kizárólag jó állapotú, tiszta, használható adományokkal tudjuk megvalósítani.

Lomtalanításra szánt tárgyakat és ruhaneműket az FKFV meghirdetett keretében lehet leadni, alapítványunk sem tárolni, sem elszállítani nem tudja a használatra nem alkalmas tárgyakat.

Az UNCAP Zrt, amelynek vezetője Németh László, biztosítja az átvevő helyiséget az épületben az alapítványnak, és innen szállítjuk át a saját raktárunkba a tárgyi adományokat. Ez az együttműködés lehetővé teszi a rugalmas, hatékony munkát. http://www.unicap.hu/

Adományaikat leadhatják

E-Factory Irodaház
1141 Budapest Ilka utca 31.

Az adomány átvételét 24 órás portaszolgálat segíti a hét minden napján.

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.

Fogadunk jó állapotban lévő
  • háztartási eszközöket,  számítógépeket, kis méretű műszaki cikkeket, CD lejátszókat,
  • játékokat, iskola és sportfelszereléseket, pin-pong asztalokat, pingpongütőket
  • kis méretű hangszereket
  • ágyneműket, ruhaneműből – nadrág, felsők, dzsekik, táskák, iskolatáskák.