angyalvarkep

Adományosztás Szakácsiban

A tavalyi év végére megszaporodtak az adományok, s az utóbbi hetekben két teherautónyi rakományt juttattunk el az ország különböző pontjaira. Az egyik célállomás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szakácsi volt, ahol az osztásban a Csereháti Roma Önsegítő Közhasznú Egyesület munkatársai voltak segítségünkre.

Az ünnepek közeledtével felélénkül az adományozási kedv, ilyenkor többen, többet adunk a rászorulóknak. A mi raktárunk is teljesen megtelt. Válogatás és szortírozás után külön zsákba tettük a férfi, női és a gyermekruhákat. 2 számítógép is került a szállítmányba, sok-sok cipő, konyhai, műszaki és háztartási eszközök.
Ismét kaptunk ICO Zrt. jóvoltából egy nagy doboz írószert, festéket, gyurmát s, egyéb kreatív kellékeket, melyek a játékok és a számítógép mellett a legnagyobb örömet okozzák mindig.

Ezúttal a Csereháti térségben élő szegény gyerekeknek és családjaiknak juttattuk el az adományokat Szakácsiba, ahonnan a környező településekre (Tomor, Lak, Selyeb, Hegymeg, Szakácsi, Gyöngyöspata) is jutott egy-egy zsák holmi.
Az osztásban a CSERÖKE Egyesület munkatársai voltak a segítségünkre, hogy oda kerüljenek az ajándékok, ahol a legnagyobb szükség van rá.
A válogatásban állandó munkatársaink, önkénteseink, ifj. Tóth Kornél és Kurucz Julianna volt segítségünkre, a szállítás lebonyolításában pedig Hurbán Attila segítségét köszönjük ezúton is.

Csodálatos vidék, fantasztikus környezet, s óriási szegénység. Örömmel adtuk, és örömmel fogadták adományainkat.
Visszatérünk még…

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.