pixabay 20151009 free   lifting-24401_640

Adományok raktározásra keressük a megfelelő helyet

Nagy örömünkre annyi adomány érkezett, hogy megoldást kell találnunk a raktározásra, mivel a jelenleg rendelkezésre álló lehetőségeket kinőttük.

A raktározást eddig  a saját garázsunkban, tárolóinkban, barátainknál oldottuk meg. Önálló helységet egyenlőre nem áll módunkban fenntartani, s a Kuratórium úgy döntött, hogy inkább szállításra fordítsuk s az eddig összegyűjtött pénzadományokat, lehetőség szerint minél jobban lerövidítve a raktározás idejét.

Ez év  májusban már 2 tonna adományt osztottunk szét a rászorulók nagy örömére. Alapítványunk kisebb háztartási eszközöket, ágyneműket, iskola felszereléseket, játékokat, ruhákat és cipőket szállított a Rahói járásba, Kárpátaljára, elsősorban a hegyekbe, s a kisebb falvakba, ahol a szórvány magyarság él, s ahova ritkábban jut el a támogatás.

Mivel az eddig  szívességi alapon működő tárolási lehetőségeink megszűntek, egy biztonságosan zárható, száraz helyiségre van szükségünk, hogy a folyamatosan érkező adományokat megfelelő körülmények között tárolhassuk az osztásig.

Támogatóinknak ezúton is köszönjük az eddigi lehetőséget!

pixabay 20151009 free   industrial-820153_640

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.