IMAG0021

Motiválás és élménygyűjtés a Zamárdi Kalandparkban 2014

Asztalos György, a Kaland-Vár Kft. tulajdonosa 40 gyermeket és 4 pedagógust látott vendégül egész napra a Kalandparkban. Nagyvonalúan finom ebédről is gondoskodott! :) A buszjáratot az Önök és Best-Invset Kft. nagylelkű adományaiból fizettük.

Motiválás és élménygyűjtés a Zamárdi Kalandparkban 2014-ben a Körzeti Általános Iskola tanulóiból vittünk diákokat és kísérő tanárokat a Kaland- Vár Kft. által működtetett Kalandparkba Zamárdiba. Az egész napos programon a diákok teljesen térítésmentesen vehettek részt a pedagógusokkal együtt. Koscsó Miklós igazgató Úr nagyon örült a kezdeményezésünknek.

Ezzel a programmal elsősorban az a célunk, hogy a mély szegénységben élő gyermekeket motiváljuk.Minden alkalommal olyan diákokat választunk ki akik az adott tanévben korábbi eredményeikhez képest a legtöbbet fejlődtek javítottak önmagukhoz képest.
Így alkalmuk adódik gyakorolni a célkitűzést, a célok elérését, úgy hogy közben hasznos szabadidős tevékenységet végeznek.Szabadban, mozgás közben önismeretre  tesznek szert, gyakorolják a fegyelmet, bátorságot, koncentrációt hiszen olyan feladatokat kell elvégezniük, ami ezzel jár. Élményeket gyűjtenek, és olyan helyre jutnak el ezáltal, amit körülményeik nem tesznek lehetővé.

Az Angyalvár Alapítvány részéről 2014-ben Kis Erika önkéntes munkatárs volt a Kalandpark projekt vezetője.

Kalandpark projektben a kiválasztott iskolák mindig csatolják azokat a dokumentumokat amiből kimutatható a diákok eredményeinek javulása.

Továbbá az alábbi szerződéseket szoktuk egymással megkötni:

Az alábbi köszönő leveleket kaptuk:

“Nekem legjobban a tó feletti átcsúszás tetszett. A kalandpark után busszal lementünk a Balaton partra és fürödtünk. Köszönjük szépen az Angyalvár Alapítványnak ezt az élményekkel teli napot! Legközelebb is elmennék szívesen.”
Csombor Katrin
7. osztályos tanuló
____________
“Tisztelt Angyalvár Alapítvány!
Köszönjük az alapítvány támogatását abban, hogy hozzájárultak hátrányos helyzetű tanulóink nyári élményeinek gyarapításához.
Üdvözlettel,
Koscsó Miklós
Igazgató”

Képek a Zamárdi Kalandról

 

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.