Untitled-2

Szabó Erzsi és Szabó Petra önkéntesek rendelkezésünkre bocsátották saját garázsukat az adományok raktározására!

Szabó Erzsi térítési díj nélkül bocsájtotta az Alapítvány rendelkezésére családja garázsát valamint elvállalták a beérkező adományok átvételével járó munkát is!

Szabó Petra önkéntes munkatársuk szervezésének és családjának köszönhetően nagy örömünkre kiváló lehetőséget kaptunk az adományok raktározására. Külön ajándék az alapítvány számára, hogy önkéntes munkában az adományok átvételével is segítik munkánkat!

Az Alapítvány missziója, és céljai között kiemelt szempont, hogy a munkavégzés során az adományba beérkező forintokból, minél többet célba juttassunk az adományra rászorulóknak. Ezt úgy tudjuk megvalósítani ha minimális kiadásokkal dolgozunk. Ezért folyamatosan vizsgáljuk, hogy melyik kiadásuknak van prioritása, mit tudunk más módon megoldani vagy a feladatot átütemezni. Jelenleg sajnos önálló helységet egyenlőre nem áll módunkban fenntartani. Kuratórium korábban úgy döntött, hogy az eddig összegyűjtött pénzadományokat, elsősorban szállításra fogjuk fordítani, lehetőség szerint minél jobban lerövidítve a raktározás idejét.
Ennek megvalósításához kaptunk most óriási segítséget, amit ezúton is köszönünk szépen!
pixabay 20151009 free lifting-24401_640
Foto: pixabay, free for commercial use

 

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.