P1270124

Tárgyi adományok gyűjtése és szétosztása egész évben

Az adomány átvétele előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges az alábbi címen. 1053 Budapest, Veres Pálné u. 19. További információ: angyalvar.alapitvany@gmail.com

Kérjük adományozóinkat, hogy kizárólag tiszta, foltmentes, használható, jó állapotban lévő adományokat adjanak le, amit Önök is felvennének.

Tartsuk tiszteletben a rászorulókat!

Alapítványunk nem rendelkezik kapacitással arra, hogy átválogassuk az adományokat, kérjük ezt Önök tegyék meg, mielőtt leadják. Segítségnyújtásunk egyik célja, hogy örömet okozzunk, ezt kizárólag jó állapotú, tiszta, használható adományokkal tudjuk megvalósítani.

Lomtalanításra szánt tárgyakat és ruhaneműket az FKFV meghirdetett keretében lehet leadni, alapítványunk sem tárolni, sem elszállítani nem tudja a használatra nem alkalmas tárgyakat.

Az UNCAP Zrt, amelynek vezetője Németh László, biztosítja az átvevő helyiséget az épületben az alapítványnak, és innen szállítjuk át a saját raktárunkba a tárgyi adományokat. Ez az együttműködés lehetővé teszi a rugalmas, hatékony munkát. http://www.unicap.hu/

Adományaikat leadhatják

1053 Budapest, Veres Pálné u. 19.

Az adomány átvétele előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges a megadott címen.
Kapcsolat: angyalvar.alapitvany@gmail.com

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.

Fogadunk jó állapotban lévő
  • háztartási eszközöket,  számítógépeket, kis méretű műszaki cikkeket, CD lejátszókat,
  • játékokat, iskola és sportfelszereléseket, pin-pong asztalokat, pingpongütőket
  • kis méretű hangszereket
  • ágyneműket, ruhaneműből – nadrág, felsők, dzsekik, táskák, iskolatáskák.