logo

Fő támogatónk a Best-Invest 2004 Kft.

A cég tulajdonosai: Pálffy Gyula, Szántó Kálmán, Szabó Balogh Péter, Ónozó Péter – üzletemberek, akikre az Alapítvány mindig számíthat!

Többször előfordult, hogy kisegítették az alapítványt és engem, amikor bajban voltam a lemondások miatt – meséli Bathó Ildikó az alapítvány kuratóriumának elnöke. – Mint már többször említettük, az alapítvány kizárólag önkéntes munkatársakkal dolgozik. Mivel fizetést nem kapnak, ezért gyakrabban előfordul, hogy néhányan lemondják a közreműködést.

Például előre egyeztetett időpontra történő szállításnál az önkéntes munkatársaknak vagy a szállítóknak közbejött valami, és sorra lemondták részvételt. Ott álltam egy halom zsákkal egyedül, és akkor a “FIÚK” a Best-Investből kihúztak a pácból. Munkaidőben, két tárgyalás között nem derogált nekik zsákokat cipelni. Olyan is előfordult, hogy éppen öltönyben volt valamelyikük, és úgy sietett a segítségünkre. Arról már nem is beszélek, amikor pont olyan adományt kaptunk, hogy két napig büdös volt a kocsija utána.

Mikor ezt látom, mindig átfut az agyamon, hogy ezt kéne megmutatni azoknak, akiknek negatív előítéleteik vannak a vállalkozókkal szemben. Nekem ez a segítség felbecsülhetetlen támogatás a munkámhoz és a közben adódó nehézségek leküzdéséhez. Minden túlzás nélkül mondom ezt.

Tárgyi adományok gyűjtésében mindenki rendszeresen kiveszi a részét. Az adományok szállításában Pálffy Gyula, Szántó Kálmán, Szabó Balogh Péter szokott a segítségünkre sietni. A jövedelemadó bevallásakor az 1%-t nekünk szokták felajánlani, sőt Szabó Balogh Péter párja, ?( nevet kérek) Tímea ? is így tett. Ónozó Péter informatikai segítséget szokott nyújtani, és tanácsokkal lát el minket, amikor kell. Szántó Kálmántól pedig pénzbeli adományt kaptunk, amikor meg voltunk szorulva, mert szállításhoz hiányzott még pénz. Ő gyorsan segítségünkre sietett, hogy minél előbb célba érjen az adomány. Irodabútorokat és számítógépeket is kaptunk már a Best-Invest Kft.-től adományba.

A Best- Invest 2004 Kft. egyik tulajdonosa az Angyalvár Alapítvány alapítója Pálffy Gyula, Őt  és Szántó Kálmánt kérdeztem:

B.Á.:- Mivel foglakozik a cégetek?

Pállfy Gyula: – Az adott piaci lehetőségek között segítünk megtalálni az ügyfeleink részére a legtöbbet hozó és a legbiztonságosabb pénzügyi befektetési formákat. Így a megtakarításaik miatt nyugodtan tudnak aludni.

B.Á.: – Mi az a három tulajdonság vagy eszme, aminek a cégetek sikere szerinted köszönhető?

P.Gy.: – Becsületesség. Őszinteség. Rend.

Szántó Kálmán:- Becsületesség, pontosság, precizitás.

B.Á.: – Milyen élmény segíteni másoknak?

P.Gy.: – A legnagyobb örömöt a számomra a visszaadás élménye jelenti. Hálát adok azért a sok jóért, amit az élettől kaptam, nálam ez így csapódik le. Az adományosztások során, amikor megkapják az adományokat, olyan jó érzés látni az örömöt, a mosolyt az arcokon vagy a szemekben sokszor felcsillanó reményt. Olyankor azt érzem, hogy ez minden fáradtságot, nehézséget megér.
Sz: K.: Mindig is segítettem valakiket, hol így, hol úgy. Jó érzés másoknak adakozni. Örömet okoz nekem, hogy az a kevés, amit én adok másoknak, talán egy kicsivel jobbá, szebbé, színesebbé teheti az életüket.

Pálffy Gyula és Szántó Kálmán is egyetértettek abban, hogy az adakozás nem csak azoknak segít, akik kapnak: azt is jó érzéssel tölti el, aki ad. Az ő példájukból is az látszik, hogy az üzletemberség, a siker és az emberségesség egyáltalán nem zárják ki egymást, feltétlenül érdemes az utóbbival is törődni. Minden szempontból jó befektetés – ennek a hozama ugyanis az öröm.

A támogatást ezúton is köszönjük szépen a Best- Invest Kft. tulajdonosainak! Önt is várjuk, hogy csatlakozzon hozzájuk támogatóink körébe!

Szponzorációs űrlap letöltése

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.