fegyvernekadomány5

Adományosztás Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Naponta érkeztek az adományok, a kis raktárunk szinte napok alatt betelt, vittük a nagyobb raktárba, válogatás, szortírozás, stb…

S a régi probléma, nehézség az adományok szállításának megszervezése, hiszen ahol tényleg szegénység és szükség van, az bizony az ország eldugott csücskeiben falvaiban található, s ez jelentős anyagi terhet rótt ránk, amit nem egyszer saját pénzből igyekeztünk fedezni.

Ekkor teljesen váratlanul felhívott egy kedves fiatalember, Sáreczky Péter a NOR-COLOR Kft tulajdonosa és ügyvezetője, aki felajánlotta, hogy segítené Alapítványunkat a szállításban. Van két teherautója, s a dolgozói is örömmel ajánlják fel önkéntes munkájukat.

fegyvernekadománykocsi

Így az utolsó akadály is elgördült, s mivel INGYEN vállalták az adományok szállítását, még Karácsony előtt sikerült eljuttatnunk a rászorulókhoz egy újabb teherautónyi adományt.

Vittünk számítógépeket, TV-készüléket, konyhai eszközöket, porszívót, Hi-fi tornyot, ruhaneműt és sok-sok apróságot. Külön köszönet Pálmai Erikának, aki 500 kg angol importból származó játékot ajánlott fel, az megajándékozott gyermekek nagy örömére. Még nekünk felnőtteknek is megdobbant a szívünk ennyi fantasztikus játék láttán, hát még az apróságoknak. Sok kisgyermekes családnak tettük örömtelibbé az ünnepi készülődést!

fegyvernekadomány2            fegyvernekadomány3

S nem utolsó sorban köszönet a fegyverneki Családsegítő munkatársainak, akik az osztásban voltak segítségünkre.

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.