csoportkép

Siklósbodonyban osztottunk adományokat

Számítógépeket, háztartási eszközöket, ágyneműket, szőnyegeket, iskola felszereléseket, játékokat, ruhákat, cipőket vittünk. Fákat és krumplit is ültettünk.

A négy számítógép amit vittünk, a Colas Hungaria Zrt. adománya volt és Ádám Barbara kurátor szervező munkájának köszönhetően kaptuk más adományokkal együtt. A számítógépek nemcsak nemcsak a fiataloknak okoztak hatalmas örömet, hanem a polgármesternek és a település lakosainak is.

Az Angyalvár Alapítvány fedezte a szállítás költségeit. Valamint Virág Mihály vállalkozó jóvoltából lett busz a szállításhoz, melyet ő maga vezetett. Továbbá hozott adományba fákat és burgonyát, amelyeket végüla helyi lakosokkal közösen ültettünk el. A 2008-as adatok alapján, hazánk tíz legszegényebb települése között szerepelt a 150 lélekszámú kis baranyai falu. A település egyetlen utcából áll 42 lakóház található benne. Mely főleg nyugdíjasok és nagycsaládosok által lakott település. Munka lehetőség alig van, így lakosai mindennemű segítséget óriási örömmel fogadnak. Roll Miklós a falu polgármestere a rendszerváltás óta igyekszik jobbá tenni a falu életét.

939eeba8-e22b-471d-9472-1e2a9b3a169a

A Budapestre vezető hosszú út előtt az Önkormányzat finom étellel vendégelte meg a kis csapatunkat, melyet társadalmi munkában készítettek el nekünk, és nagyon finom volt! Meg kell mondjuk, jól esett a gondoskodás mindannyiunknak, mert már kora hajnaltól késő estig talpon voltunk az aktív munkában. Virág Mihálynak aznap épp születésnapja volt, így meglepetésként egy mini tortát kapott nagy tűzijátékkal. Mihály megilletődve vette a kis ajándékot, egyáltalán nem sejtette, hogy tudunk a születésnapjáról.

Az alapítvány részéről az adomány osztáson részt vettek: Kiss Éva, Hatim Ákos, Virág Mihály és Pálffy Gyula (Alapító), Ádám Barbara (Kurátor), Bathó Ildikó (Kuratórium elnöke)

Videó az eseményről:

Képek az eseményről:

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.