kép forrása: infostart

Adományok Ukrajnába!

A tegnapi nap folyamán elindítottuk első adományunkat Ukrajnába, kb. 200 kg tartós élelmiszer, takarók, termoszok, ruhák kerültek az csomagokba.
Sokakban megfogalmazódik a kérdés, hogy hogyan tudnának segíteni az otthonukat elhagyni kényszerülő embereknek, s nem különben az otthonmaradóknak, akik bármely okból nem akarnak, vagy nem tudnak elmenekülni.

Az adományozás megszervezése fontos feladat, hogy egy ilyen krízishelyzetben szervezetten érkezzen a segítség, s eljusson oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.
Sikerült egy olyan megbízható lehetőséget, csatornát találni, melyen keresztül  rendszeresen tudunk adományokat küldeni Ukrajnába.

Amit mi várunk:
Tartós élelmiszer, konzervek, liszt, rizs, kenyérpótló termékek, csokoládé, nápolyi, forró víz hozzáadásával könnyen elkészíthető ételek és italok, pl. zacskós levesek, tea, nescafé, stb.

A nők és a gyermekek különösen kiszolgáltatottak ebben az időszakban, ezért várunk egészségügyi betétet, pelenkát, sebtapaszt, papírzsebkendőt, valamint plédeket, takarót, hősugárzót.

Jelen helyzetben csak korlátozott mennyiségben, s kizárólag frissen mosott ruhaadományt áll módunkban fogadni.

Az adományok leadási helye:
Angyalvár Alapítvány

1053 Bp., Veres Pálné u. 19. (előzetesen egyeztetett időpontban)

Magvető Café
1074 Budapest, Dohány utca 13.
Hétfőtől-szombatig 10-16 óra között.

Kapcsolat/időpont egyeztetés:
+3670 616 4871
angyalvar.alapitvany@gmail.com

Amennyiben pénzbeli adománnyal szeretnél hozzájárulni, hogy célba érjen a segítség, az Angyalvár Alapítvány bankszámlájára várjuk a felajánlásokat.

Angyalvár Gyermek- és Családsegítő Alapítvány
Takarékbank

62900177-11591881

https://angyalvar.org/itt-segithet/

 Köszönjük!

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.