pixabay free 20151123 closet-912694_640

Tartsuk tiszteletben a rászorulókat! Ön felvenné azt a ruhát amit adományba hozott?

Tisztelettel megkérjük adományozóinkat, hogy kizárólag olyan jó állapotban lévő adományokat adjanak le, amit Önök is felvennének!

Alapítványunk missziója, és fő célja, hogy örömet okozzunk az adományra rászorulóknak. Ezt azonban kizárólag jó állapotban lévő, tiszta és használható adományokkal tudjuk megvalósítani. Tekintve, hogy szűkös létszámú önkéntes csapatunk nem rendelkezik szabad kapacitással arra, hogy átválogassuk az adományokat, kérjük Önöket, hogy tegyék ezt meg mielőtt leadják az anyagokat!

Adomány címén kizárólag jó minőségű, tiszta, foltmentes, használható, azaz nem lyukas, nem koszos és legfőképp nem büdös ruhaneműket értünk.

Sajnos egyre sűrűbben fordul elő, hogy a beérkező adományok zöme olyan állapotban érkezik, mint az utcára kirakott hulladék (koszos, és szagos ruhák, egyéb hulladékok társaságában…).
Az Alapítvány nagyra értékeli az adományozási szándékot, mint gesztust. A hatékonyság mérlegén e tekintetben mostanában igen elszomorító helyzettel kell szembenéznünk. Önkéntes munkatársakat toborzunk, akik lelkesen jönnek segíteni, majd egy alkalom után elveszítjük a többségükeet, mivel nem lomtalanításra jelentkeztek.

Lomtalanításra szánt tárgyakat és ruhaneműket az FKFV meghirdetett keretében lehet leadni, alapítványunk sem tárolni, sem elszállítani nem tudja a használatra nem alkalmas tárgyakat.

Ezért tisztelettel megkérünk minden adományozót, hogy mielőtt leadná a csomagot, gondolja végig, hogy ő maga örülne-e egy ilyen ajándékcsomagnak?

Megértésüket köszönjük!

Tisztelettel: Bathó Ildikó

Kuratórium elnöke

—————————

Adományba tehát kizárólag jó karban lévő, működő képes tárgyakat és holmikat fogadunk, mint:

  • számítógépeket, kis méretű háztartási eszközöket, műszaki cikkeket,
  • játékokat, iskola és sportfelszereléseket, pin-pong asztalokat és pingpongütőket,
  • kis méretű hangszereket,
  • ágyneműket, ruhaneműből – nadrágokat, felsőket, dzsekiket, táskákat, iskolatáskákat

Adományozóink az E-Factory Irodaházban adhatják le adományaikat, a

1143 Budapest Ilka utca 31. szám alatt

Itt az adomány átvételét 24 órás portaszolgálat segíti a hét minden napján.

Címfoto: pixabay, free for commercial use

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.