pixabay 20151106_free_bus-923199_640

Köszönjük a Tom-Túra Diákszállás és Erdei Iskola Kft. ügyvezetőjének, a 20.320.-Ft-os szállítás-kedvezménybeli hozzájárulását!

Ezúton is köszönjük a Tom-Túra Diákszállás és Erdei Iskola Kft. ügyvezetőjének, Baksai Tamásnak, hogy 20.320.-Ft-os kedvezményt biztosít az alapítványnak ahhoz, hogy a Szalántai diákokat eljuttassuk a Zamárdi Kaland parkba. 

Baksai Tamás vállalkozó, nagylelkűen támogatta a minden évben esedékes utaztatási projektünket, melynek részeként nem számolt fel kiállási és napi díjat a Mercedes Setra 215 UL (50 fő férőhelyes) típusú busszal történő fuvarozási szolgáltatásért az alapítványunknak. Ami egészen pontosan 16.000 Ft + 27 % Áfa azaz 20.320.- Ft kedvezményt jelent az alapítványnak. Így szeretne Baksai Tamás hozzájárulni a projekt megvalósulásához, és hogy közösen segítsük a mély szegénységben élő gyerekek szabadidős foglalkoztatását és motiválását. Az utazásra “jogosult” diákok körét nem az iskola “elit diákjai”, hanem kifejezetten olyan gyerekeket választottunk be, akik hátrányos helyzetükből adódóan “önmagukhoz” – és nem pedig az átlaghoz – képest fejlődnek rengeteget iskolai tanulmányaik során.

A tanárok beszámoltak arról, hogy a diákok – különösen a fiúk azt is nagyon élvezték -, hogy ilyen szép és korszerű busszal utazhattak. Minket pedig megnyugvással töltött el a tudat, hogy biztonságos körülmények között történik a gyermekek szállítása. Tekintve, hogy sok diák még a térséget sem hagyta el…

Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István)

Dokumentumok az utazással kapcsolatban:

Tom-TúraKft_megállapodás

Élménybeszámoló a kirándulásról

A kirándulásról készült videó és fotogaléria

Az idei tanévem nagyon jól sikerült. A kitűnő tanulmányi eredményem mellett több országos versenyen is jól szerepeltem. A tesi és a sport viszont nem az erősségem. Amikor az Interneten megláttam, milyen pályák vannak, elhatároztam, hogy ott a helyem. Nem akartam, hogy a többiek ügyetlennek nézzenek, és azt gondolják, hogy én ezt nem tudom megcsinálni. Minden pályán én mentem másodikként, és egyszer sem tartottam fel a sort. Az én családom nem engedhetne meg ilyen drága programot, még sosem voltam kalandparkban. Nagyon köszönöm, hogy segítettek ilyen élményhez jutni!

Lőrincz András 8.o.

Cikket készítette: Horváth Janka

Továbbra is várjuk szponzorok jelentkezését!

Címfoto forrása: https://pixabay.com/en/bus-seats-transportation-people-923199/ (free for commercial use)

Segítsd munkánkat. Oszd meg ismerőseiddel.